fredag 27 juni 2008

VIP-kväll på Sutton!

Måste börja med att gratulera Spanien till vinsten igår, kändes gött att de spöade Ryssland efter Sveriges förnedring. Efter jobbet igår skyndade jag till princesa 23 med Mathilda och Louise för att se matchen. Där mötte vi även upp med några av Mathildas kompisar från Göteborg som vi hade träffat på stranden tidigare under dagen. Jag och Louise träffade även tre snygga australienare från Melbourne som vi stod och pratade med ett tag. Trevligt, trevligt.

Efter matchen skyndade vi hem för att byta om. Hillevi, en ny tjej på jobbet, hade nämnligen lovat att fixa in oss på en VIP-kväll på Sutton, ett jättefräscht uteställe här i Barcelona som jag och Mathilda alltid velat gå till. Efter en relativt kort taxiresa var vi där och snart var alla samlade, vi, Evita-tjejerna, Mathildas kompisar och Hillevi. Allt som allt var vi 13 pers så det var verkligen kul att gå ut ett sådant stort gäng! Väl inne lyckades Hillevi fixa in alla på VIP-avdelningen där man hade jättbra utsikt över scenen där det först var dansuppvisning och sedan modevisning. Hela tiden med grym musik dunkande ur högtalarna. Efter det öppnades klubben upp för allmänheten och det blev grymt drag på dansgolvet. För att sammanfatta det var det en helkul kväll!

Ikväll blir det takterassfest hos Malin och Ragna, kommer nog bli jättetrevligt. Synd bara om Mathilda som inte kan följa med, stackarna blev sjuk efter igår.

Nu är det snart bara fyra timmar kvar på jobbet. Hoppas att dom går fort och att jag inte får för många sura kunder som gnäller över att man ringer på fredagkväll...

Trevlig helg allihopa!
XOXO Cecilia

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Cecilia. En rapport fran ett regnigt Tasmanien. Mamma akte i Lordags morse och jag har inte haft sa mycket att gora. Har last en del och tranat pa gym. Gratulerar till vinsten i EM fotboll. Eller stodde du Tyskland, knappast. Verkar vara mycket festande och lite andra aktiviteter, eller dem skriver du kanske inte om. Kontaktat Lanissa?
Kram, Pappa

Cecilia sa...

Nejdå, vi gör då alla sorts aktiviteter här. I morrn blir det bio till exempel!