onsdag 25 juni 2008

San Juan och Baywatch IRL

Tillbaka på jobbet och dags att blogga igen!

San Juan i måndags var helt galet! Vi började med förfest hos Malin och Karro, körde lite ring of fire och pyramiden. Sedan tog vi taxi till stranden och där var det huuur mycket folk som helst. Alla satt på stranden och drack, verkligen jättemysigt! Det var många som sköt upp fyrverkerier och dem var ju fina att titta på, men alla småungar (och vuxna!) som sprang runt och smällde smällare mitt bland alla människor gjorde en smått paranoid. Skönt att det är förbjudet i Sverige!

Igår var vi lediga eftersom det var spansk helgdag, härligt härligt. Jag, Mathilda och Louise var och lunchade på Fres&Co och sedan gick vi och våldgästade Malin och Karro. De mådde väl ungefär som vi efter gårdagen så vi kollade på lite film med dom och passade på att lägga upp lite bilder på facebook, har inte haft möjlighet att göra det innan.

I förmiddags låg vi på stranden och solade innan jobbet ( ja, jag vet att ni är avundsjuka). Helt plötsligt ser vi hur en badvakt kommer springandes och hjälper en annan badvakt att dra upp en medvetslös man ur vattnet. Sedan kommer ännu mer räddningspersonal dit och de börjar göra hjärtlungräddning på mannen. Efter ett tag kommer en ambulans och hämtar honom. Vi vet inte hur det gick för honom, men man får hoppas att det slutade lyckligt. Denna händelse ökade i alla fall min respekt för havet...

2 kommentarer:

Anonym sa...

testar om det funkar...

Anonym sa...

hhahahaha, "testar om det funkar". fan vad ruuuulig du ar!
match ikvall da, ni far komma till ryans efter prinsessa!